PonyboerderijCamping 's-Gravenhof

 • Gallery

  20e-foto-nieuwe-website
 • Contactinformatie

  Landgoed/Camping ‘s-Gravenhof (Fam. Te Raay)
  Papenkampseweg 7
  7077 AD Netterden (GLD)

  Telefoon :  0315-386202
  Mobiel :  06-12428861

   

  Bekijk ook onze Facebook pagina

  Bekijk beoordelingen op Zoover

   

   

  *Upgrade uw kampeerplaats met extra amperage. U kunt de standaardamperage van 4 ampere verhogen naar 9 ampere (2000 watt) door middel van de wattcontroller. U kunt de wattcontroller zelf kopen (plusminus 105 euro) bij de meeste grote campingshops. (Deze kunt u dan op iedere camping gebruiken waar u naar toe gaat). Maar u kunt de wattcontroller ook bij de camping huren voor 5 euro per nacht extra bovenop het standaard stroom tarief. (Bij reservering vermelden: Huur wattcontroller)

  * Dagentree. (Zonder gebruik van de camping). Bij betaling van de entreeprijs krijgt u toegang tot de (grote) speeltuin, recreatieruimte en waterplas (zwemmen) met zandstrand en lig/zonneweide. (Dit is uitsluitend mogelijk tijdens de zomervakantie (juli en augustus) met aankomst vanaf 10.00 uur ‘s-morgens). Zelf meenemen van etenswaar/drinken is hierbij toegestaan. Entreeprijs: 2,50 euro per persoon. (parkeren: 3,00 euro). Voor het gebruik van de pony’s (zonder zadel en -alleen tijdens rijtijden- onder begeleiding van ouders) geldt een prijs van 2 euro per 5 rondjes. Prijs voor een half uur: 5 euro. (Bij aankomst/reservering  melden of u de dagentree met of zonder ponygebruik wilt hebben). Hiervoor het campingreserveringsformulier invullen op de contactpagina o.v.v. dagentree.

  * Visentree. (Zonder gebruik van de camping en zonder dagentree). Gebruik viswater om te vissen op karper en zeelt en voorn. Vis moet na vangst weer worden teruggezet. (Dit is uitsluitend mogelijk tijdens de openingstijden van de camping met aankomst vanaf 10.00 uur ‘s-morgens tot 22.00 uur ‘s-avonds). Geen visvergunning nodig. Entreeprijs: 13,00 euro per persoon. (incl. parkeren). (Hiervoor het campingreserveringsformulier invullen op de contactpagina o.v.v. visentree).

  Zwementree. (zonder gebruik van de camping en zonder dagentree). Gebruik meer om te zwemmen. (Geen toilet/douche voorziening terplekke aanwezig) Zelf meenemen van etenswaar/drinken is hierbij toegestaan. Honden niet toegestaan.  Geen toezicht aanwezig. Gebruik op eigen risico. Gratis toegang, alleen parkeerkosten.


  Contact

  Via het onderstaande formulier kunt u contact met ons opnemen.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  (Indien u na het versturen van een contactmail geen reactie per mail van ons heeft ontvangen, verzoeken wij u om telefonisch kontakt met ons op te nemen.)

  Reserveren

  Via het onderstaande formulier kunt u reserveren.

  (Alle velden invullen a.u.b.)

  Aankomstdatum

  Vertrekdatum

  Uw naam

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail

  Aantal personen

  Leeftijden van de kinderen

  Huisdier(en)

  Soort Kampeermiddel

  Merk auto en kentekennummer

  Plaats met of zonder stroom

  Hoe bent u aan het adres van de camping gekomen?

  Uw bericht

  De reservering is definitief indien u van ons een bevestigingsmail heeft gehad.
  (Indien u deze bevestigingsmail niet heeft gehad, verzoeken wij u telefonisch kontakt met ons op te nemen)